Ιούν 27 2018

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι.

Ιούν 15 2018

Αποτελέσματα Εκλογών του Συλλόγου Εργαζομένων και Ν.Τ. Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ιούν 08 2018

Ενημερωτικό φυλλάδιο της Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι. για τις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων και Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ιωαννίνων

Ιούν 04 2018

Εκλογές για τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Π.Γ.Ν.Ι. και για το Ν.Τ. Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΚΛΟΓΩΝ 14ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΛΩΝ
Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν.Ι.
ΚΑΙ ΑΝΣΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ν.Τ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΔΕΔΥ

Ιωάννινα, 4 Ιουνίου 2018
Αρ. Πρωτ.:1429

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 14.06.2018 και από ώρα 07:00 έως και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν.Ι., θα πραγματοποιηθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη των Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. και των αντιπροσώπων στο Ν.Τ. Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι. καθώς και όσοι εγγραφούν σ’ αυτόν έως και την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 (έως ώρα 14:00). Αντίστοιχα δικαίωμα κατάθεσης υποψηφιότητας έχουν όλοι οι ανωτέρω, έως και την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 (έως ώρα 14:00).
Κατά την προσέλευση των Εκλογέων στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να προσκομίζονται τα νόμιμα έγγραφα ταυτοπροσωπίας (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Βιβλιάριο Υγείας ή Άδεια Οδήγησης κτλ).
Οι Εκλογές θα διενεργηθούν βάσει των όσων ορίζονται στο Καταστατικό του Συλλόγου, με την παρουσία Δικηγόρων.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Μαΐ 09 2018

Ανοιχτή συγκέντρωση Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι. στις 11.05.2018

Μαρ 08 2018

Ανακοίνωση Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι.για την Διοίκηση του Νοσοκομείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τελικά ο κατήφορος δεν έχει τέλος !!….

Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για άλλη μια φορά, προσπάθησε να καταλογίσει ευθύνες για την αποτυχία των επιλογών του, σε όλους τους άλλους εκτός από τον ίδιο και τους «παρατρεχάμενούς του», που τον «συμβουλεύουν» σ’ αυτές τις ολέθριες επιλογές του.

Θα πρέπει λοιπόν να υπενθυμίσουμε στον κ. Τσίκαρη, ότι όταν εκείνος με τις «ντουντούκες» των «αριστερών» πολιτικών του επιλογών, που εσχάτως τον οδήγησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αγωνιζόταν ενάντια στους κακούς ευρωπαίους και ενάντια σε κάθε χρηματοδότηση από τη «λυκοφωλιά» της ΕΕ, εμείς οι Εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, σε πλήρη συνεργασία με τις εκάστοτε Διοικήσεις του Νοσοκομείου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του, εκπονούσαμε μελέτες και προσπαθούσαμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα, από δωρεές, από τον εθνικό προϋπολογισμό, από την Περιφέρεια κλπ. Και όλα αυτά για να χτίσουμε ένα σύγχρονο ΔΗΜΟΣΙΟ Σύστημα Υγείας, αντάξιο των προσδοκιών του Ελληνικού λαού.

Έτσι με επιμονή και με πολλή προσπάθεια, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για την επέκταση του Νοσοκομείου, παρά τις πολλές αντιδράσεις που υπήρχαν εκείνη την εποχή, καταφέραμε να ολοκληρωθεί το έργο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, να εξοπλιστεί με τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και να διασυνδεθεί λειτουργικά με το υπόλοιπο Νοσοκομείο, πάντα στο πλαίσιο ενός ενιαίου σύγχρονου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και πάντα σε πλήρη συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου μας.

Αυτή ακριβώς την Ιατρική Σχολή, που ο κ. Τσίκαρης αγνοεί προκλητικά, ξεχνώντας ότι το Νοσοκομείο μας είναι ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο οποίο η άποψη της Ιατρικής Σχολής έχει βαρύνουσα σημασία.

Έφτασε τώρα ο κ. Τσίκαρης στο σημείο να ισχυρίζεται ότι για την καθυστέρηση στη λειτουργία της νέας πτέρυγας ευθύνονται η αποπεμφθείσα Υποδιευθύντρια Οικονομικού (που ο ρόλος ήταν η προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και η τήρηση της νομιμότητας), τα υπηρεσιακά στελέχη του Νοσοκομείου, ο Σύλλογος των Εργαζομένων, η Δ.Α.Κ.Ε. και η αντιπολίτευση, που θέλουν να παραχωρήσουν τη νέα πτέρυγα στους ιδιώτες!!

Δηλαδή από το 2007 μέχρι σήμερα, όλοι αυτοί, τα Υπουργεία Υγείας, Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Διαχειριστική Αρχή, οι μελετητικοί Οίκοι, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Ιατρική Σχολή, οι Γιατροί, οι Υπηρεσίες του Νοσοκομείου και τα στελέχη του,  εργάστηκαν σκληρά επί μια δεκαετία, για να ετοιμάσουν μια υπερσύγχρονη πτέρυγα Νοσοκομείου, για να δοθεί στη συνέχεια σε ιδιώτες;;;

Ο απόλυτος ορισμός της γελοιότητας!!

Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι δεν λειτουργεί η νέα πτέρυγα επειδή καθυστερεί ο διαγωνισμός για την επέκταση του σωληνωτού ταχυδρομείου μεταφοράς των δειγμάτων σ’ αυτήν;;;

Να θυμίσουμε στον κ. Τσίκαρη ότι το Νοσοκομείο μας λειτουργούσε επί 15 χρόνια χωρίς σωληνωτό ταχυδρομείο.

Θα ήταν πρόβλημα να λειτουργήσουν 2 – 3 κλινικές της νέας πτέρυγας, για μερικούς μήνες, χωρίς σωληνωτό ταχυδρομείο;

Ας μην επικαλείται λοιπόν το επιχείρημα του σωληνωτού, για το οποίο βέβαια το αίτημα υποβλήθηκε στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, πριν από ένα μήνα !!

Ο κ. Τσίκαρης θα πρέπει να σταματήσει να ενημερώνεται αποκλειστικά από τους κομματικούς παρατρεχάμενους, οι οποίοι για πρώτη φορά στα 29 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου, έχουν δημιουργήσει μια «σκιώδη Διοίκηση»…

Σαν υπεύθυνος διοικητής είναι σκόπιμο να ενημερώνεται από τους πραγματικά αρμόδιους, από τα υπηρεσιακά στελέχη του Νοσοκομείου, ανεξάρτητα αν του αρέσει η άποψη τους ή όχι …

Στα 29 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου, ουδέποτε επιχειρήθηκε τέτοιος απαράδεκτος διαχωρισμός των Εργαζομένων και των υπηρεσιακών στελεχών του Νοσοκομείου, σε «δικούς μας» και σε «αντιπάλους»!!!

Όσον αφορά την ένταξη της νέας πτέρυγας στο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κ. Τσίκαρη, ότι ακριβώς ο δικός του υπουργός Υγείας και ο υφυπουργός ο κ. Πολάκης, ο «κολλητός» του κ. Τσίκαρη, είναι αυτοί που καθυστερούν την έγκριση του νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου.

Είναι αυτοί που από τον Φεβρουάριο του 2017, είχαν βγάλει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Νόμου για τους νέους Οργανισμούς των Νοσοκομείων, μετά από ένα χρόνο, ακόμη διαβουλεύονται, ίσως μετά τις αντιδράσεις που προξένησαν, αφού προβλεπόταν κατάργηση υπηρεσιών (π.χ. της Τεχνικής Υπηρεσίας) με προφανή στόχο την εκχώρησή της σε ιδιώτες!!

Ο κ. Τσίκαρης και η κυβέρνησή του είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν για προάσπιση του Δημόσιου συμφέροντος του Νοσοκομείου.

Για να τελειώνουμε και με το παραμυθάκι αυτό, τόσο αυτός, όσο και ο «λαλίστατος» αναπληρωτής Διοικητής κ. Χολέβας, ας μην επικαλούνται το επιχείρημα ότι αυτοί έδιωξαν τους «κακούς» εργολάβους καθαριότητας από το Νοσοκομείο και προσέλαβαν εργαζόμενους καθαριότητας, προασπιζόμενοι το Δημόσιο συμφέρον και επιτυγχάνοντας οικονομία για το Νοσοκομείο.

Η παράταξή μας παλεύει και θα παλεύει για μόνιμες θέσεις εργασίας για την καθαριότητα και την ασφάλεια του Νοσοκομείου μας, ως την πιο σωστή λύση, λύση που αγνοεί ο κ. Τσίκαρης ο οποίος είναι αυτός που έχει μπλέξει θεούς και δαίμονες σ’ ότι αφορά τις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης του Νοσοκομείου και δεν έχει κάνει καμία πρόβλεψη για την καθαριότητα και τη φύλαξη της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, που ξεπερνά τα 8.500 τ.μ.

Εμείς θα μιλήσουμε στο τέλος, όταν θα έρθει η ώρα του τελικού λογαριασμού.

Τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος …

Για τη Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι.

Μαρ 01 2018

Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. στα Ιωάννινα

ΝΟΔΕ Ιωαννίνων
01.03.2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο Τομέας Υγείας με τη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ συνεχίζει τον κύκλο επισκέψεων και επαφών στην Ήπειρο το επόμενο διάστημα. Την Παρασκευή 2.3.18 θα υπάρξει επίσκεψη στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Η  υγεία βρίσκεται στον πυρήνα  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Μακριά από «κάλπικες» υποσχέσεις και «μεγάλα» λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων «πληρώνει» ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το ​πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις. Γι’ αυτό το λόγο θα επισκεφθούμε και τα 128 δημόσια νοσοκομεία της χώρας!

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων είναι το εξής:

Παρασκευή 2 Μαρτίου-Ιωάννινα & Θεσπρωτία

09:45                      Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Φιλιατών.(Ν.Θεσπρωτίας)

11:30                      Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

13:30                      Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα»

17:00                      Συνάντηση με τα μέλη της ΔΑΚΕ Νοσοκομείων και τα μέλη του Τομέα Υγείας της

ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, στο «DU LAC HOTEL».

17:30                      Συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο, στο «DU LAC HOTEL».

18:00                      Συνάντηση με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, στο «DU LAC HOTEL».

18:20                      Συνάντηση με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, στο «DU LAC HOTEL».

18:40                     Συνέντευξη Τύπου, στο «DU LAC HOTEL».

19:00                     Συνδιάσκεψη Υγείας Ν.Ιωαννίνων & Ν.Θεσπρωτίας, στο «DU LAC HOTEL».

Ιαν 25 2018

Δελτίο Τύπου για τα αποτελέσματα της εκλογής αντιπροσώπων στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Ιαν 23 2018

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Στα Ιωάννινα σήμερα 23 Ιανουαρίου 2018, συνήλθαν σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, προκειμένου να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, που είναι τα παρακάτω:

Ψηφήσαντες: 979

Έγκυρα: 942

Άκυρα: 8

Λευκά: 29

Έλαβαν οι Συνδυασμοί:

Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι.: 467

Ε.Α.Π. – Συνεργαζόμενοι: 166

Ε.Α.Μ.Υ. (Π.Α.ΜΕ.): 159

ΔΗ.ΣΥ.: 126

ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ: 24

Οι έδρες για το Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. έχουν ως εξής:

Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι.: 10

Ε.Α.Π. – Συνεργαζόμενοι: 4

Ε.Α.Μ.Υ. (Π.Α.ΜΕ.): 3

ΔΗ.ΣΥ.: 3

ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ: 0

Από την παράταξή μας εκλέγονται για το Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. οι εξής:

1. Φλούδας Γεώργιος με 359 σταυρούς
2. Ζήκα Γιολάντα με 175 σταυρούς
3. Αγγέλης Νικόλαος με 162 σταυρούς
4. Φωτίου Άρης με 147 σταυρούς
5. Δαβής Παναγιώτης με 138 σταυρούς
6. Λούκα Παρασκευή με 134 σταυρούς
7. Καλαμίδας Κωνσταντίνος με 121 σταυρούς
8. Μασούρας Κωνσταντίνος με 114 σταυρούς
9. Ρούβαλης Χρήστος με 111 σταυρούς
10. Κιτσώνα Βασιλική με 92 σταυρούς

Η Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι.  ευχαριστεί θερμά όσους την εξέλεξαν πρώτη δύναμη στο Π.Γ.Ν.Ι. και θα είναι δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους σε αυτό.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ιαν 18 2018

Φυλλάδιο Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι. των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Παλαιότερα άρθρα «