Ανακοίνωση 27.04.2017

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι. συγχαίρει τόσο τους διοργανωτές όσο και τους συμμετέχοντες στη δυναμική κινητοποίηση «Καραβάνι Υγείας» που πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στα Ιωάννινα την 26η Απριλίου 2017. Η πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στον χώρο της υγείας είναι καταστροφική. Είναι αδήριτη ανάγκη όλες οι υγιείς δυνάμεις της Πατρίδας μας να αντιδράσουν έναντι της επιχειρούμενης καταστροφής της χώρας.

Εν προκειμένω, στην εν λόγω κινητοποίηση της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. εντύπωση προκάλεσαν τα εξής:

1. Η λυσσαλέα πολεμική από την προσκείμενη στην Κυβέρνηση (για την ακρίβεια δεν είναι απλώς προσκείμενη αλλά απλά εντολοδόχος) παράταξη του Νοσοκομείου μας, η οποία με βαρύγδουπες – και εξαιρετικά ευφάνταστες – ανακοινώσεις προσπάθησε να πλήξει το κύρος της κινητοποίησης και  να αποτρέψει τους Εργαζομένους απ’ αυτή. Και επειδή δεν είχε τίποτε ουσιαστικό να πει γι’ αυτή καθ’ αυτή την κινητοποίηση, αρκέστηκε στο να σχολιάσει τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης και φυσικά στο να παρουσιάσει με αριθμούς τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης αναφορικά με τις προσλήψεις στην Υγεία… Φυσικά καμιά αναφορά δεν κάνανε για τους Εργαζομένους στην Υγεία που αφυπηρέτησαν κατά την περίοδο που διανύουμε, γιατί απλά οι πολυδιαφημιζόμενες προσλήψεις θα φάνταζαν όχι απλώς μικρές αλλά ανύπαρκτες!  Παλιά τους τέχνη κόσκινο… Παραπλανώντας κατάφεραν να αναρριχηθούν στην Κυβέρνηση της χώρας… μερικές «ανακρίβειες» για να πλήξουν την κινητοποίηση θα τους πείραζαν; Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς δεν πείσανε τους Εργαζομένους!
  2. Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν περίπου 800 διαδηλωτές. Στην ανακοίνωσή της η «Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση» (Ε.Α.Π.) του ΠΓΝΙ, μιλάει για 250 «νοματαίους»; Τόσους μέτρησε ο τ. επικεφαλής της, τον οποίο είδαμε στον χώρο της έναρξης του «Καραβανιού»; Τώρα κάποιος από τους δύο λέει ψέματα. Είτε η ΕΛ.ΑΣ. είτε η Ε.Α.Π. Αν και κρίνοντας από την πρόσφατη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο εκφράζει απόλυτα και η Ε.Α.Π. (άλλωστε ο τ. επικεφαλής της στα παράθυρα των ΜΜΕ παρουσιάζεται και ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ) στα ψέματα και στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, μάλλον οι «νέο(ψεύδο)αριστεροί» έχουν μάστερ μαζί και ντοκτορά.
  3. Η Κινητοποίηση ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Μαβίλη στον μώλο. Σύμφωνα με τους υπευθύνους των πλοιαρίων μετέβησαν στο Νησάκι 400 άτομα. Άλλη μια απτή απόδειξη της κακοήθειας της ανακοίνωσης της Ε.Α.Π. με την προσπάθησε – εις μάτην βέβαια – να πλήξει την επιτυχία του «Καραβανιού Υγείας». Όμως η πραγματικότητα είναι ο αψευδής μάρτυρας που «ξεσκεπάζει» την κακοήθεια αυτή. Θα είμαστε υπερβολικοί αν σκεφτούμε πως όλα αυτά γίνονται από την Ε.Α.Π. ως εκδούλευση για τις ευκαιρίες αναρρίχησης σε υψηλές θέσεις που δίνονται αφειδώς σε επιλεγμένα τις στελέχη; Ποιος ξέρει;
  4. Στο τέλος αφήσαμε το πρωτόγνωρο για τα Νοσοκομειακά μας δρώμενα. Σε προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στέλεχος της Ε.Α.Π., σχολιάζοντας τις εκδηλώσεις στο Νησάκι, οι οποίες ακολούθησαν την πορεία διαμαρτυρίας, κοινοποίησε μια φωτογραφία του χορευτικού των Εργαζομένων του ΠΓΝΙ και το σχόλιο: «ΕΤΣΙ ΝΤΟΥΦΕΚΑΝΕ ΒΡΕ……..!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΕΔΗΝ από Το Νησάκι Παμβώτιδας: Σήμερα “Τουφεκίσαμε” Το 3ο & 4o Μνημόνιο Τσίπρα». Θα αναρωτηθείτε τι το μεμπτό, και που το περίεργο. Ο εν λόγω «σχολιαστής», εκφράζοντας την αντίθεσή  του με την εν λόγω κινητοποίηση, σχολιάζει δεικτικά. Το περίεργο ή μάλλον ασυνήθιστο είναι στο πρώτο σχόλιο που γίνεται σ’ αυτή την ανάρτηση: «Θα έλεγα κάτι για καραγκιοζιλίκια, θα αδικούσα όμως τον Καραγκιόζη & δεν το θέλω…κατά τ’ άλλα, αφλογιστία!». Και γιατί είναι περίεργο; Γιατί γίνεται από υψηλόβαθμο Διοικητικό Παράγοντα του Π.Γ.Ν.Ι., το οποίο ακόμη και εάν είναι φίλα προσκείμενο στην Κυβερνώσα Παράταξη, οφείλει να μην συντάσσεται τόσο απροκάλυπτα με τέτοιες τοποθετήσεις, ειρωνευόμενος μάλιστα δράσεις Εργαζομένων του Νοσοκομείου το οποίο τοποθετήθηκε να υπηρετήσει… Λίγη διάκριση είναι μάλλον απαραίτητη!

Για τη Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.