«

»

Απρ 04 2017

Ανακοίνωση 03.04.2017

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εσχάτως κυκλοφορήθηκε το 32ο τεύχος του «ενημερωτικού» δελτίου της Ενωτικής Αριστερής Παρέμβασης, το οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, χωρίς φυσικά να λέει τίποτε! Ως συνήθως το εν λόγω «ενημερωτικό» έντυπο προπαγάνδας της ΕΑΠ αποτελεί μνημείο φληναφηματολογίας!

Όμως επειδή οι κύριοι της ΕΑΠ έχουν γίνει εκτός από συκοφάντες (είναι το 2ο  βραβείο που κερδίζουν μετά από αυτό της φληναφηματολογίας!) και επικίνδυνοι, συνοπτικά σημειώνουμε τα εξής:

α) Βάσει το ιδρυτικού Νόμου του ΕΣΑΝ, ο οποίος είναι σε ισχύ (βλ. ΦΕΚ 700/τΒ/1993), το ΕΣΑΝ έχει συμβουλευτικό –γνωμοδοτικό ρόλο προς του Υπουργό Υγείας (Βλ. άρθρο 2)! Συνεπώς ο Πρόεδρος του ΕΣΑΝ έχει και αυτό τον ρόλο… του συμβούλου του Υπουργού! Όσοι θίγονται λοιπόν από τον προσδιορισμό αυτό είτε δεν έχουν διαβάσει το σχετικό ΦΕΚ ή ντρέπονται που συμβουλεύουν τους εν λόγω Υπουργούς!!! (Σημ. Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια για τους «συνδικαλιστές» της ΕΑΠ να κατέβουν επίπεδα γιατί απλά είναι στον πάτο… «εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω» που λέει και το τραγούδι!!!).

β) «… που με τιμήσατε με τη θέση του Γραμματέα» (sic!) Δεν ξέρουν οι κύριοι της ΕΑΠ, πως η κατανομή των θέσεων στο ΔΣ του Συλλόγου, με βάση το Καταστατικό, πραγματοποιείται με εσωτερική διαδικασία του ΔΣ; Καλά δεν διάβασαν το ΦΕΚ για το ΕΣΑΝ, δεν έχουν διαβάσει ούτε το  Καταστατικό του Συλλόγου; Ντροπή!!! Ας μη ξεχνούν πως τη θέση αυτή την κατέλαβαν με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφούσας παράταξης… Αυτή ας ευχαριστήσουν!

γ) Ποιος μιλάει για «πραξικοπηματικό και ξεδιάντροπο» τρόπο! Η ΕΑΠ που όταν αναφέρεται σε «εσωτερικές» διαδικασίες εννοεί το ξήλωμα μιας σειράς στελεχών για να αναδειχθεί ο «εκλεκτός» της! Ούτε ένα από τα στελέχη της ΕΑΠ που κλήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου δεν ήξερε για πιο λόγο παραιτήθηκε! (Σημ. ο όρος «στελέχη της ΕΑΠ» περιλαμβάνει και τους «νομάδες» του συνδικαλισμού που μετακινούνται πότε από εδώ, πότε από εκεί, αναλόγως με το τι τους βολεύει. Είναι οι λεγόμενοι ΟΦΑ («Όπου Φυσάει ο Άνεμος»), από τους οποίους τόσο η ΕΑΠ, όσο κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, κατακλύζονται!)

δ) Αποφάσισε η ΕΑΠ να μας δώσει και «μαθήματα Ιστορίας», χωρίς να σκέφτεται πως αυτή η ιστορία είναι που θα τους κρίνει για την προδοσία του συνδικαλιστικού κινήματος. Η ΠΟΕΔΗΝ ήταν και είναι αντίθετη στο «θέατρο» που λέγεται αξιολόγηση χωρίς κριτήρια μετρήσιμα και αξιοκρατικά…

ε) Όσο για τις «υποτιμητικές» αναφορές στο Πρόσωπο του Προέδρου του Συλλόγου, δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο… Και οι πέτρες γνωρίζουν πως ενδόμυχα οι κύριοι της ΕΑΠ θα θέλανε να έχουνε την αποδοχή που αυτός απολαμβάνει από το σύνολο των Εργαζομένων. Άπιαστο όνειρο όμως… γιατί η ειδοποιός διαφορά είναι διαφορά ποιότητας και αυθεντικότητας! (Σημ: εάν οι κύριοι της ΕΑΠ θελήσουν να εκδώσουν και αυτοί επαγγελματική κάρτα, μπορούμε να τους συστήσουμε σε εξαιρετικά τυπογραφεία: 50€ + ΦΠΑ τα 2000 τμχ).

στ)  Η αναφορά της ΕΑΠ στις συνεδριάσεις της Εκκλησιαστικής Επιτροπής – της οποίας Πρόεδρος είναι ο Διοικητής (ή μήπως δεν το γνωρίζουν και αυτό;) – αφορά και τα λοιπά μέλη της Επιτροπής; Γιατί όλοι μαζί συνεδριάζουν. Αν έχουν να καταλογίσουν και στα υπόλοιπα μέλη αυτά που καταλογίζουν στον κ. Φλούδα, να το κάνουν ευθέως… Αλλιώς τα μόνα που μπορούν να λένε για την Εκκλησιαστική Επιτροπή είναι όσα αφορούν την πολυσχιδή και καρποφόρα – κατά κοινή ομολογία – δράση της.

ζ) Αναφορικά με τον Ανοιξιάτικο Χορό, που τον θέλουν «Αποκριάτικο» οι ΕΑΠίτες είναι φυσικό… είναι ειδήμονες στα μασκαρέματα και τα προσωπεία…

η) Τελευταία αφήσαμε την αναφορά της ΕΑΠ για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών… που πραγματοποιήθηκε εδώ και κάτι μήνες και αφορούσε την λεωφόρου Σταύρου Νιάρχου! Νωρίς το θυμήθηκαν οι ΕΑΠίτες, αλλά δεν πειράζει! Που ήταν οι κύριοι της ΕΑΠ σε εκείνη την συνεδρίαση να στηρίξουν την άποψη των Εργαζομένων; Ήταν απόντες γιατί δε θελαν να έρθουν σε σύγκρουση με τους ομοϊδεάτες τους της πλειοψηφίας του Δήμου, που θεωρούσε την επέκταση της λεωφ. «Γεννηματά» έργο 1ης προτεραιότητας!!! Γι’ αυτό και αφαιρέθηκε ο λόγος από τον Πρόεδρο… γιατί τους είπε αλήθειες που τους πόνεσαν… Γιατί είναι όντως λαλίστατος ο Πρόεδρος και έχει άποψη… άποψη δική του και όχι άποψη των πολιτικών του προϊσταμένων κύριοι της ΕΑΠ!

 

Για τη Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>