«

»

Δεκ 01 2017

Εκλογές για το Β’ κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Ι., του Γ.Ν.Ι. «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» και Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ιωάννινα, 08 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

            Η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι. καλεί όλους τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου μας, σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου 2017, για την ανάδειξη των μελών του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Π.Γ.Ν.Ι., Γ.Ν.Ι. «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» και Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών,  που θα διεξαχθούν στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, από τις 08:00* έως τις 17:00 (* συζητείται η έναρξη της ψηφοφορίας την 07:00 ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που βγαίνουν από Νύχτα).

            Η συμμετοχή όλων των Εργαζομένων στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων, είναι μείζονος σημασίας για τη βελτίωση των όρων εργασίας και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, ιδιαίτερα σήμερα που βιώνουμε στο μέγιστο βαθμό μια ανελέητη  και εξόχως απάνθρωπη επίθεση κατά των Εργαζομένων και των δικαιωμάτων αυτών. Η μακρόχρονη οικονομική δυσπραγία που μαστίζει τη Χώρα, οι άνευ προηγουμένου ανεκδιήγητες κυβερνητικές επιλογές και μεθοδεύσεις – χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο οι κυβερνητικοί εταίροι προσπάθησαν να επιβάλλουν την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων – και οι εμπρηστικές κινήσεις κάποιων υπουργών, δημιουργούν ένα ασφυκτικό, για τους Εργαζόμενους, περιβάλλον και θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμη και εργασιακά δικαιώματα, τα οποία κατοχυρώθηκαν με το αίμα και τους αγώνες των Εργαζομένων για πολλές δεκαετίες, χωρίς να επιτρέπουν ουδεμία προοπτική ανάκαμψης!

            Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, και δεδομένου ότι ο χώρος της Δημόσιας Υγείας βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα», η συγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων, αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία. Η σπουδαιότητα της ψήφου μας, πλέον φορτίζεται και με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες, αφού ο εκπρόσωπος των Εργαζομένων σ’ αυτό θα πρέπει να δίνει κυριολεκτικά «μάχες» για να ανακόπτει τα όσα η παρούσα συγκυρία επιφυλάσσει για τους Εργαζομένους. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός των άλλων, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο είναι υπεύθυνο α) για τις κρίσεις του προσωπικού σε θέσεις ευθύνης, β) τις εργασιακές μεταβολές (μετατάξεις, αποσπάσεις κτλ), γ) τη διαχείριση  πειθαρχικών παραπτωμάτων, δ) τον έλεγχο της νομιμότητας των υπηρεσιακών ενεργειών,  κ.α.

            Είναι, λοιπόν, αναγκαία η μαζική συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών, που θα μας εκπροσωπούν Υπηρεσιακό Συμβούλιο των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων. Και η ψήφος μας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την ωριμότητα επιλογής των υποψηφίων, με μοναδικό κριτήριο την έως τώρα δραστηριοποίησή τους στον εργασιακό μας χώρο, και τους αγώνες τους για το κοινό καλό και τα συμφέροντα του συνόλου των Εργαζομένων.

Η επιλογή των εκπροσώπων μας είναι δικαίωμα, και ταυτόχρονα και ευθύνη του καθένα από εμάς. Η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι. σας καλεί και πάλι, να δώσετε ένα μαζικό «παρών» και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

 

Για τη Δ.Α.Κ.Ε.  Π.Γ.Ν.Ι

 

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ ΚΟΙΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

 (Π.Γ.Ν.Ι. – Γ.Ν.Ι. «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» -Γ.Ν. Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ)

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.Ι. ΣΤΟ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.Ι.  ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17:00

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Ι. «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ΣΤΗΝ 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Γ.Ν.Ι. «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»  ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17:00

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ Δ.Α.Κ.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
1. ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
2. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
3. ΒΟΤΣΙΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ.Ν.Ι. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
4. ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
5. ΚΟΣΙΩΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΔΕ ΧΕΙΡ. – ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ
6. ΚΟΣΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
7. ΚΟΥΤΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΔΕ ΓΡΑΜ. ΝΟΣ. ΤΜΗΜ.
8. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΣΙΟΣ Γ.Ν.Ι. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
9. ΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
10. ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΔΕ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
11. ΜΠΛΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ
12. ΝΤΟΡΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΔΕ ΧΕΙΡ. – ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ
13. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
14. ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
15. ΤΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΔΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
16. ΤΣΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Γ.Ν.Ι. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΔΕ Δ/ΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
17. ΤΣΙΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
18. ΦΩΤΙΟΥ ΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>