Ανακοίνωση αριστερά

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι., σε μια προσπάθεια να προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες, όπως χορό - ξένες γλώσσες κ.α. ίδρυσε το χορευτικό του τμήμα το 2016.

Δειλά δειλά και βήμα βήμα το Χορευτικό Τμήμα, με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Σακκά Στέφανου, κατάφερε να βελτιωθεί αρκετά, ώστε να συμμετέχει με αξιοπρέπεια σε διάφορες εκδηλώσεις (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., συνέδρια κλπ.) στην πόλη μας αλλά και έξω από αυτή.

Το Χορευτικό Τμήμα αγκαλιάστηκε από τους εργαζόμενους και οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις του κέρδισαν τις καρδιές τους. Σύντομα θα αγοραστούν και ιδιόκτητες παραδοσιακές φορεσιές, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του χορευτικού σε εκδηλώσεις χωρίς προβλήματα. Επισημαίνεται ότι πέραν της εκμάθησης χορών και της ανάπτυξης χορευτικών δεξιοτήτων, το χορευτικό έχει συμβάλλει στο να έρθουν κοντά εργαζόμενοι από διαφορετικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την βελτίωση και του εργασιακού περιβάλλοντος.

Την φετινή περίοδο λειτουργεί ένα τμήμα εμφανίσεων και οι πρόβες γίνονται κάθε Σάββατο στις 20:30 , στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Γένεσις, ενώ θα ξεκινήσει και προπαρασκευαστικό τμήμα με την συμμετοχή των εργαζομένων δωρεάν.

26 Απριλίου 2017 στο Καραβάνι Υγείας της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στο Νησί Παμβώτιδας.

14 Δεκεμβρίου 2017 σε εκδήλωση για την ΕΛΕΠΑΠ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

21 Ιουνίου 2019 σε εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.

10 Οκτωβρίου 2019 στο 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., στο Ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.