Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

 
 

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ


Ως λαγός, ο αν. υπουργός Οικονομικών για θέματα εξόδων Γιώργος Χουλιαράκης, αποκαλύπτει  -έστω και διά της πλαγίας οδού- τα σχέδια της κυβέρνησης.

Σε εγκύκλιο που εξέδωσε με αφορμή ερωτήματα υπηρεσιών, αναφέρει ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει από το 2015 για την «ευθυγράμμιση του σχετικού καθεστώτος με την ευρωπαϊκή νομοθεσία» (δηλ. περικοπή του επιδόματος) την 31η Δεκέμβρη 2017. Επειδή όμως η ημερομηνία αυτή ήταν «ενδεικτική», καλεί τις υπηρεσίες να συνεχίσουν την καταβολή του επιδόματος.

Για πόσο ακόμα, δεν ξεκαθαρίζει.

Η αναφορά όμως, στην ίδια την  εγκύκλιο για την απόφαση ευθυγράμμισης και η χρησιμοποίηση του   προσδιορισμού «επικείμενη», μόνο τυχαία δεν είναι…. προετοιμάζοντας το κλίμα για αυτό που θα ακολουθήσει…αφήνοντας ανοιχτό το χρόνο που θα πραγματοποιηθεί. Άλλωστε η κυβέρνηση έχει επανηλλειμένα αρνηθεί να νομοθετήσει με ρητό τρόπο την συνέχιση της καταβολής του επιδόματος μετά την 31-12-2017.
      Καθόλου καθησυχαστική δεν μπορεί να είναι η εγκύκλιος αρκεί να αναγνωστεί σωστά και όχι όπως θα επιθυμούσαμε να είναι το περιεχόμενό της. 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την Εγκύκλιο.

 

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com