Ανακοίνωση αριστερά

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο –σε αριθμό μελών– συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Όλα αυτά τα χρόνια καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξουμε τόσο τους Εργαζομένους στο Π.Γ.Ν.Ι. όσο και τους πολίτες του προστρέχουν σ’ αυτό. Κύριος άξονας των αγώνων μας είναι ο Δημόσιος και Δωρεάν χαρακτήρας της παροχής των Υπηρεσιών Υγείας. Η προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και του Ανθρώπινου Δυναμικού που το στηρίζει, αποτελεί ουσιαστικά προάσπιση του δικαιώματος των Πολιτών για υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας, ανοικτή προς όλη την κοινωνία, χωρίς διακρίσεις και αφορισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. προέβη στη δημιουργία του εν λόγω ιστοχώρου, ώστε κάθε Εργαζόμενος, αλλά και κάθε Πολίτης, να μπορεί να αντλεί πληροφορίες, να ενημερώνεται για τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας και να παρακολουθεί τη δράση του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. –μέλος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.– συνεχίζει να αγωνίζεται δυναμικά, υποστηρίζοντας την βασική του αρχή ότι η υγεία είναι δημόσιο αγαθό, και μόνο ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Γεώργιος Μ. Φλούδας

Πρόεδρος