Η Ε.Ε. της Πανελλήνιας Δ.Α.Κ.Ε. Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων για τους πυρόπληκτους

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Δ.Α.Κ.Ε. Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, καθώς και την θλίψη μας για τον εθελοντή που έχασε την ζωή του στην προσπάθεια κατάσβεσης τους.
Ευχαριστούμε τόσο τις πυροσβεστικές δυνάμεις όσο και τους εθελοντές, που έδωσαν άνισο αγώνα για την προστασία των πολιτών, των περιουσιών και του περιβάλλοντος. Θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να γίνουν πράξη όσα μέτρα εξήγγειλε η κυβέρνηση για την ανακούφιση των πληγέντων. Άμεσα να γίνει η καταγραφή των ζημιών και η αποζημίωση των συνανθρώπων μας. Να εξασφαλιστεί στέγαση και σίτιση σε όσους την έχουν ανάγκη, καθώς και την λήψη μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων. Καλούμε τους υγειονομικούς να βοηθήσουν όπως μπορούν για την ανακούφιση των πολιτών. Ελπίζουμε κυβέρνηση και κρατικός μηχανισμός να δράσουν άμεσα.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.