Δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Δ.Α.Κ.Ε. Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων για τη στάση του Προέδρου και της πλειοψηφίας ΠΑΣΚΕ/ΑΡΜΑ της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Το τερμάτισε ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ / ΑΡΜΑ ( ΣΥΡΙΖΑ), που σχηματίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., ξεπερνώντας κάθε όριο σοβαρότητας και αξιοπιστίας με το δελτίο τύπου, που εκδόθηκε στις 11.02.2022, με αφορμή την στάση εργασίας για τους ΣΟΧ, την Τετάρτη 16.02.2022, που απροκάλυπτα και προκλητικά προτρέπει τους συμμετέχοντες στην συγκέντρωση έξω από το υπουργείο υγείας να προχωρήσουν σε επεισόδια, με την χαρακτηριστική και επικίνδυνη φράση “δεν εγγυόμαστε τίποτα” αν δεν γίνει συνάντηση με τον Yπουργό Yγείας.

Για άλλη μία φορά η καιροσκοπική πλειοψηφία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. αναδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και των αναγκών των εργαζομένων. Η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί σοβαρή, υπεύθυνη και συνεπή στάση και όχι άναρθρες κραυγές και λαϊκισμούς για την δημιουργία εντυπώσεων, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε απαξίωση της ομοσπονδίας.

Η Δ.Α.Κ.Ε. διαχωρίζει την θέση της από τους “προφήτες επικίνδυνων καταστάσεων”, θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΑΚΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.