Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Ενημέρωση από τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Πληροφορικής του Π.Γ.Ν.Ι. αναφορικά με την λήψη των εκκαθαριστικών σημειωμάτων μισθοδοσίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας, σας ενημερώνουμε τα εξής :

Από τον Οκτώβριο 2021, που ξεκίνησε η παραγωγική λειτουργία του νέου Διοικητικού Πληροφοριακού Συστήματος ΕΠΣΜΥ και στο Νοσοκομείο μας, η ενημέρωση της μισθοδοσίας των εργαζομένων, γίνεται πλέον μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ)

Έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μέσα από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπ. Οικονομικών (www.gsis.gr) επιλέγουν τον σύνδεσμο της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ)

Η πρόσβαση γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς Taxis.

Παράλληλα, από τις αρχές του 2021, είχαμε ζητήσει έγκαιρα από την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, να συνεχίσει να υπάρχει η δυνατότητα στους μισθοδοτούμενους από το Νοσοκομείο μας, της λήψης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων μισθοδοσίας και μέσα από την ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) όπου υπάρχει ο σύνδεσμος “Ενημερωτικά Σημειώματα Μισθοδοσίας”.

Όμως αν και η ΗΔΙΚΑ ΑΕ με το υπ’ αριθ. 2378/26-03-2021 έγγραφο της μας είχε ενημερώσει ότι το παραπάνω αίτημα μας θα ικανοποιηθεί, προς το παρόν, μέσα από την ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ εμφανίζεται τακτική Μισθοδοσία μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 και οι Πρόσθετες Αμοιβές (που αφορούσαν τον 9ο/2021) μέχρι τον Οκτώβριο 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση στο Σύστημα της ΗΔΙΚΑ γίνεται με πιστοποίηση των ενδιαφερομένων, ως υπαλλήλων των Μονάδων Υγείας, με την εισαγωγή του Αριθμού Μητρώου Μισθοδοσίας, τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ, την κατηγορία Μισθοδοσίας (ΠΡΟΠΛΗΡΩΤΕΟΣ / ΜΕΤΑΠΛΗΡΩΤΕΟΣ) και τον Φορέα Μισθοδοσίας (1904 – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ).

Στο επόμενο χρονικό διάστημα η παραπάνω πιστοποίηση θα αλλάξει και θα γίνεται μέσω της υπηρεσίας αυθεντικοποίησης της ΓΓΔΕ (με κωδικούς Taxis)

 

 

 

 

 

 

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

459446
ΣήμεραΣήμερα275
ΧθεςΧθες701
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2849
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα2849
ΣύνολοΣύνολο459446
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com