Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Μεταφέρει όλες τις δομές Ψυχικής Υγείας (Κλινικές, ΚΨΥ, Ιατροπαιδαγωγικά, Ξενώνες)  και τους υπαλλήλους με τις  οργανικές τους θέσεις από τα Νοσοκομεία στις ΥΠΕ , αλλάζοντας όλα τα εργασιακά τους δεδομένα!! για να  πετύχει ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ του ν/σχεδίου δηλ. ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ Δημόσιο με Ιδιωτικό τομέα και ΜΚΟ, σε μια ενιαία αγορά υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια!!! . Αλλάζει όλο το θεραπευτικό μοντέλο σε Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση!!!. Συναγερμός!! Αφορά όλο το ΕΣΥ καθώς επιταχύνει στην Ψυχική Υγεία τον ίδιο στόχο που έχει για όλο το ΕΣΥ με τους νέους χάρτες Υγείας , τον νέο τρόπο προ-κοστολόγησης μέσω DRGs, την είσοδο ιδιωτών, την έξοδο γιατρών του ΕΣΥ για ιδιωτικό έργο. Το κράτος αποσύρεται από την ΕΥΘΥΝΗ για παροχή ΑΜΕΣΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ.(+ ένα εργατ. ατύχημα στην Ψυχιατρική που προσπαθεί να κουκουλωσει ο διοικητής του ΠΓΝΙ )

Α.Σ.Υ. - Π.Γ.Ν.Ι. "Σκιές" πάνω από τον διαγωνισμό καθαριότητας. Επιπλέον λόγοι να απορριφθεί στην συνείδηση ΟΛΩΝ. Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Δείτε το ΓΕΜΗ 1 εδώ.

Δείτε το ΓΕΜΗ 2 εδώ.

Α.Σ.Υ. - Π.Γ.Ν.Ι. Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Ι. φέρνει ΣΗΜΕΡΑ την κύρωση του διαγωνισμού για εργολάβο στο Δ.Σ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.. Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Α.Σ.Υ. - Π.Γ.Ν.Ι. Για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη σε ΠΓΝΙ & ΓΝ Χ-ΚΩΣΤΑ. Δείτε εδώ.

Α.Σ.Υ. - Π.Γ.Ν.Ι. Η Δ.Α.Κ.Ε. - Π.Γ.Ν.Ι. λαγός της ακόμη πιο άγριας εμπορευματοποίησης της Υγείας. Δείτε την ενημέρωση εδώ.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com