Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

  

Α.Σ.Υ. - Π.Γ.Ν.Ι. Η Δ.Α.Κ.Ε. - Π.Γ.Ν.Ι. λαγός της ακόμη πιο άγριας εμπορευματοποίησης της Υγείας. Δείτε την ενημέρωση εδώ.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Χατζηκώστα, για τα απογευματινά χειρουργεία: "ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ". Δείτε την εδώ.

Ανακοίνωση από Δ.Α.Σ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την απεργία στις 17 Απριλίου 2024. Παιχνίδια υπονόμευσης της κλιμάκωσης από Δ.Α.Κ.Ε. - Π.Α.Σ.Κ.Ε. - ΕΑΕΚ/ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δείτε την εδώ.

Συνάδελφο-ισσες, σας αποστέλλω έντυπο δήλωσης συμμετοχής στην νομίμως προκηρυχθείσα και μη προσβληθείσα απεργία αποχή από την αξιολόγηση-στοχοθεσία.

Στους λόγους αναγκαιότητας της ενεργής συμμετοχής από την πλειοψηφία των συναδέλφων που υπήρχαν τα προηγούμενα έτη,  (τραγική υποστελέχωση, αξιολόγηση δεξιοτήτων με αφηρημένο-υποκειμενικό χαρακτήρα, τιμωρητικές διατάξεις σύνδεσης ΑΥΤΗΣ της αξιολόγηση  σε ΑΥΤΕΣ τις συνθήκες με μισθό-βαθμό -απόλυση),έχουν προστεθεί και άλλοι λόγοι  όπως :

1) η εμπλοκή των παράλογων απαιτήσεων του ΟΔΙΠΥ με μια τεράστια γραφειοκρατία που αφαιρεί και τον ελάχιστο χρόνο κλινικής εμπλοκής με τους ασθενείς παγιδεύοντας μας σε μια διαδικασία η οποία "δεν βγαίνει"

2) περαιτέρω ιδιωτικοοινομική λειτουργία των νοσοκομμείων, με ευθύνη τήρησης των κλειστών προϋπολογισμών από όλα τα μέλη μιας κλινικής και συμμετοχή στην οικονομική αποδοτικότητα κ.α. νοθεύοιντας την κλινική αποτελεσματικότητα με βασικό παρονομαστή αυτής την οικονομική αποδότικότητα!!! κ.α. τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στο σώμα των κειμένων των εξωδίκων, τα οποία θα κοινοποιήσετε στην υπηρεσία μαζί με την δήλωση συμμετοχής.

Υ.Γ. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΛΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ.

Δείτε την δήλωση εδώ.

Δείτε το εξώδικο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. εδώ.

Δείτε το εξώδικο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εδώ.

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com