Ώρα ευθύνης

Σας ενημερώνουμε ότι το ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ Σχολείο διοργανώνει και φέτος πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων (Summer School) για το χρονικό διάστημα από 20 Ιουνίου  έως και 29 Ιουλίου 2022. Το πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά 4-7 και 8-12 χρονών,  θα λειτουργεί  καθημερινά από τις 8:00 το πρωί  έως τις 15:30 το απόγευμα. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 210 Ευρώ. Στο παραπάνω ποσό δεν περιλαμβάνονται:

• σίτιση  και
  • τα έξοδα για τα εργαστήρια κατασκευών και μαγειρικής

Για το εργαστήριο ζωγραφικής παρακαλούνται οι γονείς να έχουν στη τσάντα των παιδιών  μπλοκ, ξυλομπογιές και μαρκαδόρους.

Για την πληρέστερη και βέλτιστη οργάνωση των τμημάτων  τα δίδακτρα θα εξοφλούνται προκαταβολικά. Οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση θα πραγματοποιούνται καθημερινά 9:00 έως 15:00,  στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου  στο Λογιστήριο του Σχολείου (υπεύθυνη κα Λάππα Γεωργία, τηλ. επικοινωνίας  2651 310311 εσωτερική γραμμή  3).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για ηλικίες από 4 - 7,

εδώ το πρόγραμμα για ηλικίες από 8 - 12,

και εδώ ή εδώ την αίτηση δήλωσης συμμετοχής

Μέγιστο 05-18-2022 : 469