Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

1. Σε συνέχεια της από 02.06.2023 ηλεκτρονικής διακίνησης του αρ. πρωτ. 13646/02.06.2023 εγγράφου του Διευθυντή της Διοικητικής - Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας (επισυνάπτεται εκ νέου) και σύμφωνα με την ακόλουθη χρονική παράταση που σημάνθηκε από σήμερα στην ιστοσελίδα της εφαρμογής .

«Σε 22 μέρες θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα εισόδου στην εφαρμογή με χρήση κωδικών Taxisnet. Από τις 30/09/2023 η είσοδος θα γίνεται μόνο με κωδικούς δημόσιας διοίκησης»

σας υπενθυμίζουμε ότι: όλοι οι υπάλληλοι για να έχουν πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου (π.χ. Αξιολόγηση), πρόσβαση που έως τώρα πραγματοποιούνταν μέσω των κωδικών Taxisnet, απαιτείται να δημιουργήσουν Κωδικούς Δημόσιας Διοίκησης το αργότερο έως την 30.09.2023, διαδικασία που υλοποιείται μέσω του ακόλουθου υπερσυνδέσμου:

https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/ekdose-kodikon-demosias-dioikeses

2. Επιπλέον παρακαλούνται οι υπάλληλοι που κατά την είσοδό τους στην εφαρμογή εντοπίζουν εσφαλμένα καταχωρημένα στοιχεία ή στοιχεία που δεν ισχύουν πια, να μας γνωστοποιήσουν τα ορθά με το έντυπο αίτησης που επισυνάπτεται προκειμένου να προβούμε σε επικαιροποίηση αυτών.

Η συμπλήρωση του email επικοινωνίας είναι απαραίτητη για όλους τους υπαλλήλους. Επισημαίνεται ότι ΜΟΝΟ οι υπάλληλοι που εντοπίζουν ότι τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στην εφαρμογή, δεν είναι τα σωστά, οφείλουν να υποβάλλουν το έντυπο αίτησης που επισυνάπτεται.

Δείτε το έγγραφο για τη δημιουργία κωδικών Δημόσιας Διοίκησης που είχε κοινοποιηθεί εδώ.

Δείτε την Αίτηση Εργαζομένου για Αλλαγή Στοιχείων σε .pdf εδώ.

Δείτε την Αίτηση Εργαζομένου για Αλλαγή Στοιχείων σε .doc εδώ.

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

458744
ΣήμεραΣήμερα274
ΧθεςΧθες598
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2147
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα2147
ΣύνολοΣύνολο458744
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com