1. Σε συνέχεια της από 02.06.2023 ηλεκτρονικής διακίνησης του αρ. πρωτ. 13646/02.06.2023 εγγράφου του Διευθυντή της Διοικητικής - Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας (επισυνάπτεται εκ νέου) και σύμφωνα με την ακόλουθη χρονική παράταση που σημάνθηκε από σήμερα στην ιστοσελίδα της εφαρμογής .

«Σε 22 μέρες θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα εισόδου στην εφαρμογή με χρήση κωδικών Taxisnet. Από τις 30/09/2023 η είσοδος θα γίνεται μόνο με κωδικούς δημόσιας διοίκησης»

σας υπενθυμίζουμε ότι: όλοι οι υπάλληλοι για να έχουν πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου (π.χ. Αξιολόγηση), πρόσβαση που έως τώρα πραγματοποιούνταν μέσω των κωδικών Taxisnet, απαιτείται να δημιουργήσουν Κωδικούς Δημόσιας Διοίκησης το αργότερο έως την 30.09.2023, διαδικασία που υλοποιείται μέσω του ακόλουθου υπερσυνδέσμου:

2. Επιπλέον παρακαλούνται οι υπάλληλοι που κατά την είσοδό τους στην εφαρμογή εντοπίζουν εσφαλμένα καταχωρημένα στοιχεία ή στοιχεία που δεν ισχύουν πια, να μας γνωστοποιήσουν τα ορθά με το έντυπο αίτησης που επισυνάπτεται προκειμένου να προβούμε σε επικαιροποίηση αυτών.

Η συμπλήρωση του email επικοινωνίας είναι απαραίτητη για όλους τους υπαλλήλους. Επισημαίνεται ότι ΜΟΝΟ οι υπάλληλοι που εντοπίζουν ότι τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στην εφαρμογή, δεν είναι τα σωστά, οφείλουν να υποβάλλουν το έντυπο αίτησης που επισυνάπτεται.

Δείτε το έγγραφο για τη δημιουργία κωδικών Δημόσιας Διοίκησης που είχε κοινοποιηθεί εδώ.

Δείτε την Αίτηση Εργαζομένου για Αλλαγή Στοιχείων σε .pdf εδώ.

Δείτε την Αίτηση Εργαζομένου για Αλλαγή Στοιχείων σε .doc εδώ.

Μέγιστο 02-15-2024 : 810