Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Το κυλικείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και με νέα επωνυμία. Το κυλικείο “Hospitality” λειτουργεί, πλήρως ανακαινισμένο, με νέο και σύγχρονο εξοπλισμό, τόσο, όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο αυτού, όσο και τον εσωτερικό. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, είναι στη διάθεση του κοινού και προσφέρει:

Καθημερινό ψήσιμο, από τις 05:00 π.μ. ζεστών εδεσμάτων, όπως ενδεικτικά, παραδοσιακές πίτες, όπως λαχανόπιτα, κοτόπιτα, σπανακοτυρόπιτα, καθώς και σφολιατοειδών.

Επίσης, παρασκευάζονται καθημερινά και παρέχονται στο κοινό, κρύα σάντουιτς, με φρέσκο ημερήσιο ψωμί διαφόρων ειδών, όπως τσιαπάτα, μπαγκέτα λευκή ή ολικής άλεσης, με το καθένα από αυτά να ξεχωρίζει για τους εύγευστους και ιδιαίτερους συνδυασμούς του. Διαθέτει και προσφέρει επιπλέον στο καταναλωτικό κοινό, ποικιλία ποιοτικού καφέ, μάρκας Hausbrandt. Όσον αφορά τα προϊόντα, προσθέτουμε τα τυποποιημένα, τα οποία εκτίθενται, όπως μπισκότα, πατατάκια και σνακς εν γένει.

Είναι σημαντικό το κοινό του κυλικείου να γνωρίζει, ότι, πέρα από τα παραπάνω, το κυλικείο διαθέτει όλα τα προϊόντα, τα οποία είναι απαραίτητα να υπάρχουν σε κάθε Νοσοκομείο, για την τήρηση της προσωπικής υγιεινής και τη διαφύλαξη της ατομικής υγείας, όπως υποσέντονα, μάσκες, πάνες ακράτειας, σερβιέτες λοχείας κ.α.

Προκειμένου να παρασχεθούν και να προσφερθούν όλα τα παραπάνω, στο κοινό, που επισκέπτεται το κυλικείο του Νοσοκομείου, κύριος γνώμονάς μας και πρωταρχικός οδηγός μας είναι η απόλυτη, άρτια και πιστή τήρηση των υγειονομικών κανόνων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Το ωράριο λειτουργίας του Κυλικείου του Νοσοκομείου είναι από τις 06:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι γρήγορη και άμεση, το προσωπικό μας είναι πρόσχαρο και πρόθυμο πάντα να εξυπηρετήσει το κοινό, που προσέρχεται σε αυτό, ενώ παρέχονται ειδικές τιμές και εκπτώσεις στην πώληση καφέ για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Επιπλέον, είναι σημαντικό για το κοινό να γνωρίζει, ότι το κυλικείο είναι προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές, δηλαδή και από τα Εξωτερικά Ιατρεία, όπου και θα μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κόσμος γρήγορα, χωρίς να βρεθεί στην εμπρόσθια πλευρά του κυλικείου, όπου, σε ώρες αιχμής, θα επικρατεί συνωστισμός.

 

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

458894
ΣήμεραΣήμερα424
ΧθεςΧθες598
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2297
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα2297
ΣύνολοΣύνολο458894
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com