Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Η εργασιακή μου διοικητική διαδρομή, 38 χρόνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, έφτασε στο τέλος της. Συναισθήματα; Κυρίως ευγνωμοσύνη, για το ότι υπηρέτησα, από ιδρύσεως του Νοσοκομείου, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εμπνευστής του οποίου ήταν ο Γ. Γεννηματάς.

Τα 40 χρόνια μετά, συμπίπτουν με τον υπουργό υγείας κ Μ Χρυσοχοΐδη, να εργάζεται για την βιωσιμότητα, ανασύσταση και την αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ. Μακάρι να πετύχει. Το οφείλουμε ΟΛΟΙ απέναντι στην ιστορία της τομής, της Δημόσιας Υγείας για όλους.

Ευγνωμοσύνη επίσης αισθάνομαι, για όλους όσους γνώρισα και συνεργάστηκα, σ' αυτό το συναπάντημα της ζωής, με τις μικρές και μεγάλες κόντρες, συγκρούσεις, αντιδικίες, παραγκωνίσεις αλλά και συνεργασίες, σχέσεις και φιλίες ουσιαστικές.

Αν ανακαλούσα αβίαστα στη μνήμη μου, από την καρδιά μου, 3 ανθρώπους, που ξεχώριζαν, γιατί η αυθορμησία και η αλληλεγγύη, όριζαν τα λόγια και τις πράξεις τους και όχι η πρόθεση και το συμφέρον θα ήταν:

Ο κ. Κώστας Παππάς καρδιολόγος του Ε.Σ.Υ.

Ο κ. Βασίλης Αθανασίου Μαίος και

Ο κ. Τριαντάφυλλος Δασούλας της Πληροφορικής.

 

ΕΥΓΕΝΕΙΣ - ΣΕΜΝΟΙ - ΟΙΚΕΙΟΙ. Απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Ι. Ευχαριστώ όλους για την διαδρομή.

 

Σας χαιρετώ. Έλλη Παπαγιάννη

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

452029
ΣήμεραΣήμερα412
ΧθεςΧθες472
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα1351
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα9118
ΣύνολοΣύνολο452029
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com