Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και αφού έλαβε υπόψη την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και των συγκεντρωμένων, αποφάσισε, η μετάβαση στη φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 12ης του Σεπτέμβρη να πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι συνάδελφοι  να δηλώσουν μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  την συμμετοχή τους.

Η μετακίνηση θα γίνει με  λεωφορεία και θα τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δείτε την σχετική ανακοίνωση εδώ

Μέγιστο 02-28-2020 : 583