1821 – 2021. Διακόσια χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝΙ, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ολόθερμες ευχαριστίες τους προς το σύνολο των Εργαζομένων του του Νοσοκομείου γενικά αλλά και προς κάθε ένα ξεχωριστά, για τη μαζική, ολόθυμη και ουσιαστική στήριξη που παρείχατε στον γενόμενο έρανο που πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη στήριξη της οικογένειας συναδέλφου που βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Για μια ακόμη φορά, οι Εργαζόμενοι του ΠΓΝΙ απέδειξαν πως οι ανθρώπινες αξίες της αγάπης και αλληλεγγύης είναι αναλλοίωτες, και εκφράζονται έμπρακτα ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι όσοι από σας επιθυμούσαν να συνδράμουν στον έρανο αυτό, αλλά δεν μπόρεσαν κατά τον χρόνο που αυτός πραγματοποιήθηκε, μπορούν να απευθυνθούν στον Σύλλογο ακόμη και τώρα. Στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, θα οριστεί Επιτροπή για τη διαχείριση του ποσού που συγκεντρώθηκε, ώστε να αποδοθεί στη δικαιούχο, σε διατεταγμένο χρόνο.

Μέγιστο 02-28-2020 : 583