Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.  

 

1821 – 2021. Διακόσια χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία!

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝΙ, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ολόθερμες ευχαριστίες τους προς το σύνολο των Εργαζομένων του του Νοσοκομείου γενικά αλλά και προς κάθε ένα ξεχωριστά, για τη μαζική, ολόθυμη και ουσιαστική στήριξη που παρείχατε στον γενόμενο έρανο που πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη στήριξη της οικογένειας συναδέλφου που βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Για μια ακόμη φορά, οι Εργαζόμενοι του ΠΓΝΙ απέδειξαν πως οι ανθρώπινες αξίες της αγάπης και αλληλεγγύης είναι αναλλοίωτες, και εκφράζονται έμπρακτα ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι όσοι από σας επιθυμούσαν να συνδράμουν στον έρανο αυτό, αλλά δεν μπόρεσαν κατά τον χρόνο που αυτός πραγματοποιήθηκε, μπορούν να απευθυνθούν στον Σύλλογο ακόμη και τώρα. Στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, θα οριστεί Επιτροπή για τη διαχείριση του ποσού που συγκεντρώθηκε, ώστε να αποδοθεί στη δικαιούχο, σε διατεταγμένο χρόνο.

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

136298
ΣήμεραΣήμερα72
ΧθεςΧθες181
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα827
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα3371
ΣύνολοΣύνολο136298
Μέγιστο 02-28-2020 : 583

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com