ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ  ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ

1. Η καταβολή των δεδουλευμένων, αργιών, εξαιρέσιμων και νυχτερινών, του Δεκεμβρίου 2016 και Φεβρουαρίου 2017 θα καταβληθούν την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

2. Η καταβολή των εφημεριών των ιατρών, του Δεκεμβρίου 2016 και Φεβρουαρίου 2017 θα καταβληθούν την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

3. Η καταβολή της υπέρβασης 9% των ιατρών, του Οκτωβρίου 2016 και Δεκεμβρίου 2016 θα καταβληθούν την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

4. Η καταβολή της ειδικής αμοιβής (κλινικό επίδομα) των πανεπιστημιακών, του Δεκεμβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2017 θα καταβληθούν την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

5. Η καταβολή των απογευματινών λοιπών εργαζομένων (ώρες), του Ιανουαρίου 2017 θα καταβληθούν την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

6. Για το 3ο και 4ο τρίμηνο του 2016 έχουν κοπεί εντάλματα πληρωμής και θα καταβληθούν την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μέγιστο 04-23-2018 : 172