Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Στις 6 Ιουνίου 2023 Ο Σύλλογος Εργαζομένων, η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το Τμήμα Εκπαίδευσης του Π.Γ.Ν.Ι. κλήθηκε να υποδεχτεί 102 νοσηλεύτριες και νοσηλευτές από τι Ισραήλ που επισκέφτηκαν την πόλη μας στο πλαίσιο εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Η αξιοσημείωτη αυτή συνάντηση με στόχο την προώθηση της ανταλλαγής απόψεων και τεχνογνωσίας μεταξύ Κοινοτικών Νοσηλευτών από το Ισραήλ και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης μας.

Από την πλευρά του Νοσοκομείου μας, παρουσιάστηκε συνολικά το έργο που γίνεται σε αυτό σε όλους τους τομείς, του προσωπικού που απασχολεί, των εν γένει δραστηριοτήτων,  καθώς και των χώρων του, εσωτερικών και εξωτερικών.

Τη συνάντηση αυτή χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων που μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι Νοσηλευτές  και των δύο χωρών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της παροχής υγειονομικής περίθαλψης, εργαζόμενοι ακούραστα για την αντιμετώπιση των αναγκών των ασθενών στα σπίτια και τις κοινότητές τους και στα Νοσοκομεία. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια οδό για την ανταλλαγή γνώσεων, την επαγγελματική ανάπτυξη αλλά και την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ του Νοσοκομείου μας και της Ομοσπονδίας Κοινοτικών Νοσηλευτών του Ισραήλ.  Αποτελεί δε ευκαιρία ανάδειξης της πόλης μας τόσο τουριστικά όσο και ως προορισμού για Ιατρικό τουρισμό, μέσω της ανάδειξης του έργου του Νοσοκομείου μας. Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τη γενικότερη διακρατική συνεργασία».

               Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στην υποστήριξη της εκδήλωσης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της κοινοτικής νοσηλευτικής στο ευρύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ο Γιώργος Φλούδας (Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο), ο Αντιπρόεδρος Νίκος Αγγέλης (Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Τομεάρχης) και η Αναπληρώτρια Γραμματέας Βάσω Κιτσώνα (Νοσηλεύτρια στο Τμήμα των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων).

Παραβρέθηκαν επίσης η Έφη Γιάγκου (Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και Τομεάρχης), η Ελένη Μπαλή (εργαζόμενη στο Τμήμα Εκπαίδευσης), άλλα μέλη και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.

Η Περιφέρεια Ηπείρου χάρισε αναμνηστικά δώρα για τους συμμετέχοντες και στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή, καθώς και οι Ισραηλινοί συνάδελφοι έφεραν μαζί τους αντίστοιχα αναμνηστικά και ευχαριστήριες πλακέτες.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι Ισραηλινοί Νοσηλευτές μέσω της  Προέδρου της Ομοσπονδίας τους, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη και τον ενθουσιασμό τους, για την υποδοχή και την οργάνωση, την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας,  καθώς και για την ευκαιρία που τους δόθηκε να γνωρίσουν το Νοσοκομείο μας και εξέφρασαν έντονη επιθυμία για περεταίρω συνεργασία.

 

 

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

458814
ΣήμεραΣήμερα344
ΧθεςΧθες598
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2217
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα2217
ΣύνολοΣύνολο458814
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com