Στις 18.07.2017 το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι. είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο Αλέξανδρο Καχριμάνη και την Αντιπεριφερειάρχη κα Τατιάνα Καλογιάννη για το φλέγον ζήτημα της κατασκευής της οδού Σταύρου Νιάρχου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων εξέφρασε την αναγκαιότητα για την κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου, τόσο για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο αλλά και τους πολίτες της πόλης μας, και τους επισκέπτες της. Ένας δρόμος που είχε κατασκευαστεί τον προηγούμενο αιώνα δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετεί τις χιλιάδες καθημερινές μετακινήσεις προσωπικού, νοσηλευόμενων, επισκεπτών στο Νοσοκομείο.

Ο Σύλλογος ζητά επιτακτικά να ξεκινήσει άμεσα η δημοπράτηση και η έναρξη των εργασιών, ώστε με την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή, να μπορούν απρόσκοπτα και χωρίς κανένα κίνδυνο να μετακινούνται καθημερινά, οι χιλιάδες συμπολίτες μας στο Νοσοκομείο στο Πανεπιστήμιο και το Τ.Ε.Ι. Με αυτό το έργο θα αποσυμφορηθεί η κίνηση στην περιοχή γύρω από την  Σταύρου Νιάρχου και γενικότερα στην πόλη μας.

Μέγιστο 10-10-2017 : 127