Δραστηριότητες του
Συλλόγου:
 
1. Μαθήματα Αγγλικών
 
2. Μαθήματα Βυζαντινής
Μουσικής
 
3. Χορευτικό Τμήμα
 
4. Zumba
 

Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Στις 18.07.2017 το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι. είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο Αλέξανδρο Καχριμάνη και την Αντιπεριφερειάρχη κα Τατιάνα Καλογιάννη για το φλέγον ζήτημα της κατασκευής της οδού Σταύρου Νιάρχου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων εξέφρασε την αναγκαιότητα για την κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου, τόσο για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο αλλά και τους πολίτες της πόλης μας, και τους επισκέπτες της. Ένας δρόμος που είχε κατασκευαστεί τον προηγούμενο αιώνα δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετεί τις χιλιάδες καθημερινές μετακινήσεις προσωπικού, νοσηλευόμενων, επισκεπτών στο Νοσοκομείο.

Ο Σύλλογος ζητά επιτακτικά να ξεκινήσει άμεσα η δημοπράτηση και η έναρξη των εργασιών, ώστε με την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή, να μπορούν απρόσκοπτα και χωρίς κανένα κίνδυνο να μετακινούνται καθημερινά, οι χιλιάδες συμπολίτες μας στο Νοσοκομείο στο Πανεπιστήμιο και το Τ.Ε.Ι. Με αυτό το έργο θα αποσυμφορηθεί η κίνηση στην περιοχή γύρω από την  Σταύρου Νιάρχου και γενικότερα στην πόλη μας.

 

 

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

22663
ΣήμεραΣήμερα75
ΧθεςΧθες97
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα462
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα896
ΣύνολοΣύνολο22663
Μέγιστο 04-23-2018 : 172

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com