Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι. συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κο Ιωάννη Καρβέλη. Τα θέματα που έθεσε στην Διοικητή το Δ.Σ. του Συλλόγου ήταν:

• Το γεγονός ότι με την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή, το Νοσοκομείο έχει επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό με τα περιστατικά παράλληλα και με το άνοιγμα της Μ.Ε.Λ. 3.

• Ζητήθηκε η αύξηση της χρηματοδότησης του Νοσοκομείου.

• Ζητήθηκε να δοθεί επιπλέον προσωπικό εφόσον επίκειται έναρξη της λειτουργίας της Μ.Ε.Λ. 3. Λόγω μεγάλου αριθμού εισαγωγών το Σάββατο αποφασίστηκε σε σύσκεψη, η άμεση λειτουργία της Μ.Ε.Λ. 3 και έπειτα από εκ νέου επικοινωνία με την 6η Υ.ΠΕ. εντός της εβδομάδας θα προχωρήσει η διαδικασία για πρόσληψη του παρακάτω επικουρικού προσωπικού: δέκα (10) Νοσηλευτών, οκτώ (8) Καθαριστριών και ενός (1) ΔΕ Χειριστών - Εμφανιστών. Επίσης θα στελεχώσουν το Νοσοκομείο και τρείς (3) Ιατροί ειδικότητας Γενικής Ιατρικής  από άλλες Υγειονομικές Μονάδες.

• Συζητήθηκε το θέμα των συμβασιούχων που εργάζονται στο Νοσοκομείο και δόθηκε έμφαση στο γεγονός ότι αυτοί οι εργαζόμενοι είναι πλέον εκπαιδευμένο προσωπικό και το Νοσοκομείο στηρίζεται στους εργαζόμενους με συμβάσεις. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να παραμείνουν χωρίς να εναλλάσσονται με άλλους.

• Ζητήθηκε η αύξηση και επάρκεια στα «Γρήγορα Τέστ» (Rapid Test) στο Τμήμα των Τ.Ε.Π. ώστε οι πολίτες να μην αναμένουν τα αποτελέσματα μεγάλο χρονικό διάστημα.

• Ζητήθηκε τα όμορα Νοσοκομεία να ενεργοποιήσουν τμήματα για περιστατικά Covid – 19 και να έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να νοσηλεύσουν ήπια περιστατικά.

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

459630
ΣήμεραΣήμερα459
ΧθεςΧθες701
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα3033
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα3033
ΣύνολοΣύνολο459630
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com